Cautare

4423 de rezultate pentru "ministru aoararii" (2.88 secunde)
Presedintele Traian Basescu i-a aruncat din nou manusa premierului Calin Popescu Tariceanu, caruia i-a taiat de tot avantul, cu ocazia depunerii juramantului de catre noul ministru al Educatiei.
* Prezentarea in cadrul emisiunii a imaginilor ce-l reprezinta pe premierul Emil Boc, dezbracat, in investiarul unei sali de sport a fost motivata de convingerea realizatorului exprimata in repetate randuri pe parcursul emisiunii ca protejarea primului ministru si in general a demnitarilor este o problema de siguranta nationala si de interes public in general.
Presedintele regreta numirea lui Tariceanu ca prim-ministru. ... Ruptura dintre presedinte si primul-ministru a devenit iremediabila.
Totodata, in locul lui Gheorghe Dobre, un ministru contestat si aratat cu degetul pentru cei "0 kilometri de autostrada", a fost anuntat drept inlocuitor Radu Berceanu. ... Acelasi Radu Berceanu a fost, intre aprilie 1998 si decembrie 2000, ministru al Industriilor si Comertului, in cabinetele Radu Vasile si Mugur Isarescu.
Mai exact, liberalul a apreciat ca noul ministru al Transporturilor, democratul Radu Berceanu, cu siguranta se va descurca mai bine decat fostul ministru Gheorghe Dobre. "Dobre a fost cel mai slab ministru din ultimii 150 de ani, cel mai slab ministru al tuturor timpurilor.
Principala acuzație formulata de ministru se refera la loialitate si bunacuviința - calitati pe care Augustin Lazar nu a dat dovada ca i-ar fi caracterizat actiunile si activitatea in general.
Ion Iliescu declara pe postul de Televiziune ca in functia de Ministru al Apararii Nationale a fost numit generalul Nicolae Militaru si ca Elena si Nicolae Ceausescu au fost retinuti si se afla sub paza militara.
Democratul Sorin Frunzaverde a depus ieri juramantul de investitura in functia de ministru al Apararii, in fata presedintelui Traian Basescu, in cadrul unei ceremonii desfasurate in prezenta premierului Calin Popescu-Tariceanu, la Palatul Cotroceni.
Autoritatea Nationala pentru Turism a trecut de ieri in subordinea Cancelariei primului- ministru, dupa ce un proiect de lege initiat in acest sens a fost votat de Camera Deputatilor.
Pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele vor candida Emil Calota (primarul Ploiestiului), Ioana Cristea (vicepresedinte PSD Femei Dambovita), Mariana Gaju (primar Cumpana), Cosmin ßtefan Georgescu (PSD Giurgiu) si Marian Sarbu (fost ministru al Muncii).
Liberalul Dan Motreanu a devenit oficial noul ministru al Agriculturii, dupa depunerea juramantului la Cotroceni in prezenta presedintelui si a premierului.
Alianta PNL-PD a avut nevoie de ultimatumul presedintelui Traian Basescu pentru a rezolva criza guvernamentala declansata in jurul desemnarii noului ministru al Economiei.
Monica Macovei a fost sustinuta de primul-ministru prin asumarea raspunderii si prin sustinerea legilor pe care le-a propus guvernului si parlamentului". ... "Motiunea anti-Macovei ramane votata si prin urmare asteptam saptamana care vine o pozitie ferma din partea primului-ministru privind aceasta chestiune.
Liberalul Adrian Cioroianu ar putea fi urmatorul ministru de Externe. ... Imediat dupa anuntarea nominalizarii, Cioroianu a afirmat ca nu vrea sa fie un ministru al premierului si al presedintelui.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu i-a spus presedintelui ca problemele existente in agricultura sunt descoperite acum de Guvern deoarece fostul ministru de resort, Gheorghe Flutur, ar fi prezentat in perioada mandatului date incorecte.
Demisionarul Mihai Ungureanu trebuie sa ramana ministru de Externe pana cand revocarea sa din functie va fi semnata de presedintele Traian Basescu, a declarat ministrul delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, liberalul Radu Stroe.
Invocand interesul national, Tariceanu a precizat ca a luat aceasta hotarare ca prim-ministru, si nu ca presedinte al PNL, dupa ce a constatat ca presedintele Basescu si PSD nu renunta la organizarea referendumurilor pe tema votului uninominal, respectiv suspendarea sefului statului, potrivit NewsIn.
"L-am avertizat pe prim-ministru inca de saptamana trecuta ca nu are nicio sansa in incercarea de a scoate PD de la guvernare ministru cu ministru.
"Acuzatiile de santaj politic lansate de Calin Popescu Tariceanu la adresa justitiei in urma deciziei Parchetului General, de a incepe o ancheta penala asupra activitatii ministrului comunicatiilor, Zsolt Nagy, demonstreaza amatorism politic si il descalifica pe acesta in calitatea sa de prim-ministru", se arata intr-un comunicat remis ieri agentiei NewsIn.
Daca prima propunere, a fostului ministru Teodor Atanasiu, era un atac la adresa modului in care presedintele Basescu dirijeaza politica externa si de securitate a Romaniei, acum este vizat direct si PD.
google-analytics.com